Kooruitvoering

Kooruitvoering

Voor de pauze voert het koor van de 9e klassen werken van o.a. Cold Play, Mozart en het schoolrepertoire uit. Er is begeleiding op de vleugel door Stefaan Brakkee.
Na de pauze zingt het koor van de 10e t/m de 12e klassen diverse klassieke werken, waaronder delen uit het requiem van Mozart en Brahms.
Het concert, onder leiding van dirigent Douwe Klinkenberg, wordt ondersteund door het orkest van De Vrije School en twee solisten : Leon van Liere en Wendelyn van Houten.

De kaartverkoop gaat maandag 20 maart – alleen tijdens de Grote Pauze - van start op de Waalsdorperweg. De kaarten zijn inclusief één consumptie. De toegangsprijs bedraagt  € 12,- voor volwassenen en € 6,- voor kinderen

 

Voorgaande jaren was het concert altijd snel uitverkocht. Teneinde zoveel mogelijk gezinnen de mogelijkheid te bieden het concert bij te wonen, is voor  deze editie besloten maximaal drie kaarten per gezin te verkopen.

Belangstellenden van buiten de school kunnen via de e-mail voortgezetonderwijs@devrijeschooldenhaag.nl laten weten belangstelling te hebben. U ontvangt dan bericht of er nog kaarten beschikbaar zijn.

 

Komt u met de auto, houdt u dan rekening met een langere reistijd ivm ingrijpende werkzaamheden aan de Raamweg.